Vilken kram känner du dig mest dragen till? Svaret kommer att avslöja vad som är viktigast för dig i en relation - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Vilken kram känner du dig mest dragen…
Därför är kvinnor som lider av ångest ofta även de STARKASTE 19 fotografier som på ett fascinerande sätt visar tidens gång... och känslornas utveckling

Vilken kram känner du dig mest dragen till? Svaret kommer att avslöja vad som är viktigast för dig i en relation

7.800
Advertisement

Även människor som är mindre benägna för romantik kan inte förneka att en kram från en älskad är en av de mest energigivande och välgörande saker som finns. Efter en lång dag eller i ett ögonblick av oro kan fysisk kontakt med vår bättre hälft ge oss tröst, precis som ett antidepressivt medel!

Men en kram kan också göra något mer, beroende på vilken typ av kontakt vi upprättar med personen i fråga, kan den tala om för oss vad vi söker efter i ett kärleksförhållande. Titta nu på bilden nedan och den kram som du instinktivt kommer att välja kommer att avslöja vad som är viktigast för dig i en relation.

Titta på bilden och väljd den kram som du instinktivt dras till mest

Kram nummer 1

Om du valde den första kramen betyder det att vänskap är grundläggande för dig i en relation. Du tycker om att kunna lita på den andra personen och kunna vara dig själv, precis som du skulle göra med din bästa vän. Andra aspekter, som behovet av att ha ditt utrymme och lite sund "spänning", intresserar dig mindre. För dig är bandet med din partner det som kommer först!

Advertisement

Kram nummer 2

Passion är grundläggande för att bygga en relation för dig. Den så kallade "kemin" är viktig för att upprätthålla en stabil och varaktig relation. Av denna anledning tenderar du att aldrig försumma aspekter som kan hålla den levande och du förväntar dig att din partner gör detsamma. Även när det gäller en mycket lång relation är det viktigt för dig att hitta tid för par-situationer som håller den gnistan som gav upphov till relationen vid liv. Komplicitet, tillgivenhet och vänskap kommer senare!

Kram nummer 3

Trygghet är en mycket viktigt egenskap som du vill hitta hos den andra personen. Du gillar att ha en partner vid din sida som hjälper dig att fatta beslut och som du kan lita på. Det kan vara så att du har detta behov eftersom du är lite osäker och söker någon som ger dig den säkerhet du behöver, men det kan också vara så att du känner dig överväldigad av dina känslor och behöver någon som får dig att tänka klart och sätta tillbaka dig på rätt spår vid behov. Kort sagt, du gillar att vara med en stark, beslutsam person som förstår dig på djupet.

Kram nummer 4

Lösenordet är: förtroende. Det är viktigt för dig att kunna lita på den andra och kunna ge den personen sitt personliga utrymme utan att ifrågasätta vad den gör. Om du skulle bli misstänksam eller bli tvungen att leka detektiv, skulle du omedelbart förlora intresset för den andra personen, för utan förtroende finns det för dig ingen mening med att vara tillsammans. Du gillar samtidigt att ha ditt eget personliga utrymme och just för att du ger din partner det förväntar du dig samma sak tillbaka. Du har därför inga problem att odla vänskap eller aktiviteter utanför paret.

Kände du igen dig i texten? Låt oss veta i kommentarerna och föreslå att även dina vänner tar detta test!

 

Tags: SpelPsykologi
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack