Medan han är på promenad blir han "utvald" av den här katten och bara några minuter senare bestämmer han sig för att adoptera den - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Medan han är på promenad blir han…
Att ha en avundsjuk vän kan vara en av de mest toxiska relationerna man kan ha i livet En varning till kvinnor - att inte träffa dina vänninor är skadligt för hälsan!

Medan han är på promenad blir han "utvald" av den här katten och bara några minuter senare bestämmer han sig för att adoptera den

Av sofia
6.907
Advertisement

Katter är mycket speciella djur, som kan vara väldigt självständiga men också ge starka ömhetsbevis. När de knyter an med en person, binds detta band på djupet, som om de kunde läsa den människans själ. Det är ingen slump att det runt katter råder många mysterier och många fascinerande övertygelser om deras makt att uppleva och hålla bort negativa energier.

Det var förmodligen just det sjätte kattsinnet som visade den här katten som är huvudperson i den här berättelsen, att den personen som befann sig framför honom var den har var förutbestämd att vara med. Allt började när en pojke som heter Kawasaki Hina gick på promenad i parken.

image: Kawasaki_Hina

Under en normal promenad i grönskan närmade sig plöstligt denna ljusblåögda kattunge. Först trodde pojken att han bara ville ha lite kel, men katten verkade inte ha för avsikt att låta honom gå. I videon nedan förstår man det tydligt...

Innan han visste det, hade Hina redan börjat leta efter en låda för att ta med sig kattungen hem.

Advertisement
image: Kawasaki_Hina

Efter en snabb kontroll hos veterinären kom kattungen hem och en halvtimme senare var hon redan till freds. Den tog omedelbart en tupplur på sin nya pappas ben.

image: Kawasaki_Hina
image: Kawasaki_Hina

Eftersom katten verkade helt lugn hemma och inte hade visat något tecken på att vilja gå ut, hade Hina ingen tvivel längre, den lilla kissen skulle stanna med honom ... de hade blivit en familj!

Advertisement
image: Kawasaki_Hina

Han döpte henne till Vell ... och gav henne möjlighet att känna sig som hemma.

image: Kawasaki_Hina

Några månader senare hade den lilla hårbollen blommat ut till en underbar blåögd katt.

Advertisement
image: Kawasaki_Hina
image: Kawasaki_Hina

Idag är Vell två och ett halvt år gammal, hon är husets obestridda ägarinna och iakttar varje rörelse hos sin mänskliga vän.

Advertisement
image: Kawasaki_Hina

Hina är övertygad om att det fanns något, som en slags anslutning som gjorde att Vell valde ut just honom och det var just detta som ledde till att han tog med henne hem utan att tveka.

image: Kawasaki_Hina

Det finns så många katter och hundar som precis som Vell bara väntar på att någon ska ge dem kärlek... Vad säger du om att ta efter denna vackra historia du också? :-)))

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack