Enligt experterna borde kvinnor söka efter en partner som är 10 år yngre än dem för att genast bli 10 år yngre - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Enligt experterna borde kvinnor söka…
21 bilder som visar att det verkligen är kul att ha en Newfoundlandshund i hemmet Dessa damer skapar varje vecka mattor och täcken för hemlösa utav plastpåsar

Enligt experterna borde kvinnor söka efter en partner som är 10 år yngre än dem för att genast bli 10 år yngre

4.031
Advertisement

I kärlek finns inga ålders tips, men enligt experter borde en kvinna prova att ha en relation med en minst 10 år yngre partner. Enligt vad de hävdar, i en relation där han är yngre än henne, har kvinnan många fördelar att dra nytta av och många av dessa rör en föryngrande effekt jämförbar med den som följer en estetisk kirurgisk behandling.

image: Alexis/Flickr

Vill du känna dig yngre? Kanske undvika kirurgen? Enligt experter kan en lösning vara att söka en minst 10 år yngre partner. Inom underhållningsvärlden finns det många par med åldersskillnader mellan honom och henne, men fördelarna med att ha ett liknande förhållande skulle också finnas utanför rampljuset.

Det verkar som att män är speciellt förtjusta i äldre kvinnor och anser ofta att de är mer sensuella än sina jämnåriga. Från detta "fördelaktiga läge" skulle kvinnor kunna njuta av en trogen partner, särskilt uppmärksam på deras behov.

På det intima planet skulle det, enligt vad psykologerna säger, också vara mycket mer tillfredsställande, en upplevelse där erfarenhet och innovation harmoniskt konvergerar.

Advertisement

Den manliga partnern, som är yngre, skulle vara den som berikar förhållandet med extravaganta och ovanliga stunder, en dos av adrenalin som verkar vara ansvarig för föryngringseffekten.

En dynamisk och ny kärlekshistoria, ihop med säkerheten att ha en trogen och förförd partner är en föryngrande cocktail som experterna rekommenderar till kvinnor, åtminstone att prova en gång i livet!

Tags: MärkligtKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack