Hon hämtar sin dotter på dagis och hittar 25 bett på ryggen, denna mamma tvingades gå igenom något hemskt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon hämtar sin dotter på dagis och…
5 sätt att förstå om en människa bara beter sig vänligt fast den har elaka intentioner En överbeskyddande mamma hjälper dig att uppnå framgång i livet enligt en studie

Hon hämtar sin dotter på dagis och hittar 25 bett på ryggen, denna mamma tvingades gå igenom något hemskt

Av sofia
7.612
Advertisement

Det finns hemska historier som upprepas, tyvärr, i varje hörn av vår planet. Våld mot barn på platser som förskolor där de borde skyddas och uppfostras, händer mycket oftare än man kanske tror.

Den här händelsen ägde rum i Tucson i USA, där en mamma valde att dela med resten av världen hur mycket hennes 15-månader gamla dotter lidit på den förskola där hon trodde att hon skulle ha blivit väl omhändertagen. Istället kom hon hem en eftermiddag och fann så mycket som 25 bett på sin dotters rygg.

image: Alice Bryant

De bilder som Alice Bryant har valt att publicera på Facebook är mycket starka. De beskriver exakt vad hon fann på sin 15 månader gamla dotters rygg när hon kom hem från förskolan. Då hon hade svårt att tro sina ögon var hon till en början inte säker på vad dessa märken var och tog en närmare titt och då förtod hon att de var bett. Faktum är att märkena från läpparna hos den som hade bitit henne var mycket tydliga.

Alice brast ut i tårar då hon aldrig hade kunnat föreställa sig att sådant våld skulle kunna förekomma på ett dagis som hon hade valt för sin dotter: "Jag var säker på att jag hade anförtrott min dotter till människor som skulle vara uppmärksamma på henne" skrev hon.

Att storleken på betten att döma, måste det ha varit ett annat dagisbarn och detta gjorde henne ännu mer arg. Inte bara var det ingen som funnits där för att titta till barnen och se vad som hände, men ingen hade ens hört hennes dotter gråta, för det måste hon ju ha gjort.

Det tar tid att bita 25 gånger och orsaka liknande märken.

Historien ägde rum några månader innan Facebook-posten publicerades, men trots anmälan väntar Alice fortfarande på en förklaring. Den som är ansvarig för denna incident har ännu inte bestraffats och det är detta som nu när barnet återhämtat sig fortsätter att göra ont.

Tags: BarnAktuellt
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack