Barnen kastar stenar på hans 7- åriga son, det här är vad han säger till deras föräldrar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Barnen kastar stenar på hans 7- åriga…
Om du är en lite stökig kvinna betyder det att du är sund i sinnet enligt en undersökning Farmorn byter namn på barnbarnet medan mamman ligger inne på sjukhuset efter kejsarsnittet

Barnen kastar stenar på hans 7- åriga son, det här är vad han säger till deras föräldrar

6.390
Advertisement

Mobbning är ett växande fenomen i det moderna samhället. Redan i skolan var det nästan alltid en liten grupp barn som alla höll sig borta ifån. Idag har episoderna nått oroande proportioner även på grund av internet och de sociala nätverken som ger små brottslingar utrymme och driver dem att efterlikna andra. Frågan är ännu sorgligare när målet för trakasserier är ett barn med funktionshinder.

Det här är historien om Jackson Bezzant, en 7-årig pojke med Treacher Collins syndrom, en genetisk störning som orsakar missbildningar i ansiktet samt hörsel- och synproblem. Barnet blev upprepade gånger föremål för förlöjligande från sina skolkamrater och när hans far Dan fick reda på detta bestämde han sig för att skriva ett meddelande på Facebook adresserat till de föräldrar som har ansvaret att uppfostra sina barn.

"Mitt hjärta är krossat för det här vackra barnet, min son Jackson, som är tvungen att konstant stå ut på grund av människors okunnighet. I skolan säger de att han är ful, att han är ett monster och detta sker varje dag. Han är inte ens 8 år och talar redan om självmord. Han säger att han inte har några vänner och att alla hatar honom. De andra barnen knuffar honom, drar i honom, förolämpar honom och till och med kastar stenar på honom. Tänk dig om allt detta hände ditt barn.

Ta dig tid att prata med dina barn om personer med speciella behov, förklara för dem vad kärlek och medkänsla är för något. Mitt barn har Treacher Collins syndrom, sök information om du vill. Sedan han föddes har han redan genomgått enorma operationer och andra operationer väntar honom i framtiden. Snälla lär dina barn att respektera andra, för att en sådan sak aldrig ska behöva hända igen. "

Dan Bezzant Jackson Bezzant

Pubblicato da All for Fun Photography by Barb Morgan su Venerdì 20 ottobre 2017

Dan Bezzants inlägg har delats över 62 000 gånger och fått många kommentarer. Jacksons berättelse fick ta emot ord av stöd och uppmuntran från många föräldrar som lovade att följa hans råd. Meddelandet lästes också av andra familjer med barn i samma situation som hans, i synnerhet kontaktades Dan av två par föräldrar med vilka han hoppades kunna skapa en vacker vänskap så att barnen kan spendera tid tillsammans.

Det finns en avgörande ålder i varje enskild persons liv, från barndom till ungdoma som ligger grund för den vuxna person man kan bli. Så det är viktigt att varje förälder lär ut livets väsentliga värderingar, för att fostra sunda medlemmar till framtidens samhälle.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack