Ett barn försöker sälja blommor åt en turist och sättet han svarar på blir känt världen över - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett barn försöker sälja blommor åt…
En engelsk pappa har uppfunnit en app för att tvinga sonen att svara på hans samtal Hon är 80 år, men kalla henne inte mormor. Här är den äldsta bodybuildern i världen

Ett barn försöker sälja blommor åt en turist och sättet han svarar på blir känt världen över

2.057
Advertisement

Ibland sker en god handling när du minst förväntar dig det eller från någon du inte förväntar dig det ifrån. Varje dag är vi vana vid att läsa i tidningarna, på nätet eller i på tv, nyheter som i de flesta fall är dåliga. Men ibland avbryts detta oavbrutna flöde av problem och dåliga episoder av något som får oss att ta en suck av lättnad, får oss att fundera och ger oss hopp om mänskligheten. Här är ett litet exempel.

Denna historia ägde rum i Manila, i Filippinerna och har som huvudpersoner ett gatubarn och en förbipasserande turist. Den hemlösa lilla pojken försökte sälja blommor bland folkmassan när han plötsligt stötte på en ung man som bestämde sig för att betala honom med mer än några pennies. 

Mannen hade märkt att pojken gick barfota och att fötterna var smutsiga och slitna. Utan att tänka för mycket uppmanade han pojken att följa med honom till ett köpcentrum i närheten och när de kom in bad han pojken att välja ett par skor som han gillade.

Advertisement

Den lilla tiggarpojken var till en början mycket förvånad men tvekade inte och gick fram till en modell som var på rean, ett par bekväma Nike gympaskor, som passade bra för att springa. När han sedan fick på sig dem var hans ansiktsuttryck värt mer än tusen ord.

Han var rörd och glad över sina nya skor, ett såpass vanligt föremål som han dock förmodligen inte hade burit på länge. Historien dokumenterades av Ahyan Yerro, chef för skoaffären där den okända turisten bestämde sig för att göra denna generösa gåva som sedan publicerades på sociala medier.

Turisten tackade butikspersonalen för sin vänlighet och artighet, men ville inte ge intervjuer eller publicera sin identitet. Men han gick med på att fotograferas tillsammans med gatubarnet och med affärsinnehavaren som hjälpt dem att välja ut skorna.

Advertisement

Efter att ha besökt skobutiken sågs de två in i en annan butik där de köpte nya kläder och satte sig sedan på ett café för att äta något. Innan han gick sin väg köpte turisten också alla blommor som pojken hade till salu.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack