Hon vill förändra sitt utseende inför bröllopet och efter 7 timmar visar hon upp sin otroliga förändring - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon vill förändra sitt utseende inför…
Vaknar du alltid upp vid en viss tid på natten? Detta är vad din kropp försöker säga dig Det här barnet lät sitt hår växa under två år för att donera det till cancersjuka barn

Hon vill förändra sitt utseende inför bröllopet och efter 7 timmar visar hon upp sin otroliga förändring

7.317
Advertisement

Om någon bad dig att ange de mest komplicerade yrkena så skulle du väl knappast tänka på frisörer. Men de som arbetar inom detta område står ofta inför riktiga utmaningar. Anledningen är att det ofta finns människor med specifika behov som kräver en radikal förändring. Situationen som just beskrivits uppstod när en kvinna som heter Holly kom in till frisören Sara Pestellas salong i Florida.

image: Facebook

Holly är en säkerhetsvakt som strax före sitt bröllop bestämde sig för att revolutionera om sitt utseende. Hon dök upp en morgon på Pestellsas salong, klädd i sina arbetskläder, med vilt och rufsigt hår som gick ner till höfterna. Så fort Sara såg henne, förstod hon att detta skulle vara ett enormt åtagande.

Hollys pappa hade hela hennes liv sagt till henne att en riktig kvinna måste ha långt hår för att vara attraktiv. Dessa ord hade märkt henne länge, så därför hade hon under flera år vägrat att klippa håret. När bröllopet närmade sig, tyckte hon att det var dags att göra en förändring.

Advertisement

Bristen på vård och hårets extrema längd hade skadat och försvagat det, dessutom visade sig håret också vara slitet på grund av att hon försökt färga det och inte riktigt lyckats. För ett jobb som detta behövdes ett helt lag, som började med att klippa av mer än 60 centimeter hår.

För att få ordning på färgen tog det ca 7 timmar och fyra separata steg tills färgen var helt klar. Det räcker med att titta på det slutliga resultatet för att förstå att det var värt det. Nu är Holly en helt ny kvinna, förändrad både på insidan och utsidan.

Mot slutet av behandlingen kände sig Sara väldigt stolt över resultatet, inte bara för att ha gjort en så bra restyling, utan också för att ha gett glädje och tillfredsställelse gentemot kvinnan som snart skulle gifta sig. Holly's nya utseende fick henne att känna sig vackrare men vad som är ännu viktigare är att det gav henne bättre självförtroende och gjorde henne mer optimistisk.

Advertisement

Nu har den tidigare "fula ankungen" blivit en svan och är redo att njuta av en av de vackraste dagarna i sitt liv. Ibland krävs det så lite för att hjälpa någon att återigen tycka om sig själv, för att lyfta fram den skönhet som vi alla har inuti oss och som vi alltför ofta glömmer bort att vi har.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack