Makeupens magiska kraft. 27 brudar som sminköserna gjort jätte vackra... och oigenkännliga! - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Makeupens magiska kraft. 27 brudar som…
Till de som inte värdesätter din närvaro, ge dem din frånvaro istället De som skiner med sitt inre ljus är störande för de som lever i mörkret

Makeupens magiska kraft. 27 brudar som sminköserna gjort jätte vackra... och oigenkännliga!

5.712
Advertisement

För de flesta kvinnor är deras bröllopssdag en dröm som går i uppfyllelse, en långvarig fantasi man haft sedan man var liten flicka, när den kanske iscensattes med hjälp av mammas klackar och en lång sjal som improviserats till slöja.

Inte konstigt att man vill att allt ska vara perfekt - från blommorna runt altaret till belysningen på mottagningen, från bandet till bröllopstårtan. Den mest uppmärksammade delen av all denna enorma scenografi är bruden. En sagolik klänning kan förvandla en helt vanlig kvinna till en prinsessa, men avslutningsvis som grädde på moset har vi sminkningen.

Sminket är viktigt för en brud, både för att det kan plocka fram henne naturliga skönhet och för att det kan hjälpa henne med att dölja mindre brister. Ta en titt på dessa brudar före och efter sin sminkning.

1.

2.

Advertisement

3.

Bästa sättet att bära en snygg sminknig? Med ett bländande vitt leende!

4.

5.

Advertisement

6.

7.

Advertisement

8.

9.

Advertisement

10.

11.

12.

13.

14.

I många kulturer är bröllopsdagen så värdefull för en kvinna att hon täcks i smycken från topp till tå för att understryka brudens värde från den stunden och framåt.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

En bra sminkning ska inte dölja något, utan snarare plocka fram brudens naturliga skönhet.

25.

Även när man är brudgummens syster så är det viktigt att se bra ut, med en bra sminkning som är anpassad för situationen och den rollen man har.

26.

27.

Dessa kvinnor är alla väldigt vackra brudar, tack vare deras makeupartisters talang som genomfört otroliga förvandlingar. Är vi säkra på att brudgummarna kommer att känna igen dem?

Tags: KvinnorBröllopSmink
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack