Enligt vetenskapen är skalliga män mer intelligenta, starka och sexiga - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Enligt vetenskapen är skalliga män…
Kraften i karma, det som är avsett för dig kommer att hitta ett sätt att nå dig Goda nyheter: Att ägna sig åt att städa hemma förlänger livet enligt forskarna

Enligt vetenskapen är skalliga män mer intelligenta, starka och sexiga

1.192
Advertisement

I det förflutna betraktades skallighet som en källa till pinsamhet, obehag och man gjorde allt för att dölja det. Under åren har lyckligtvis mode och film visat oss flera skalliga män och omvandlat detta från en svag punkt till en attraktiv faktor. Detta bekräftas av en undersökning som gjorts av forskare vid University of Florida, som intervjuade ett urval av deltagare i en undersökning angående utseendet "total shaved".

image: Gage Skidmore

Det som förnyas åldras inte. Skallighet är förknippad med intelligens, som att säga att det inte finns något hår eftersom det finns för mycket aktivitet där nere för att ge håret tid att växa. Förutom att betraktas som mer intelligenta anses skalliga män också mer informerade och smarta, de som vet hur man rör sig, vad man ska göra och förstår vad som händer i världen.

image: GabboT/Flickr

Skallig är lika med macho. För några år sedan var hårförlusten omedelbart kopplad till åldrande, förlust av virilitet, till och med impotens. Med tiden har detta förändrats, så mycket att skallighet idag är synonymt med maskulinitet, säkerhet och kraft. Ett slätt huvud är inte längre ett symptom på fysiskt förfall utan snarare av en större mängd testosteron och av en mognad som uttrycker karisma.

Advertisement

Bättre att vara sexig än att vara snygg. Ur ett strikt estetiskt perspektiv har det tjocka håret fortfarande sin dragningskraft, men det betyder inte att en skallig man anses vara ful. Det finns olika typer av skönhet, den objektiva och den subjektiva. Regelbundna somatiska egenskaper, symmetriska proportioner och vissa kroppsattribut är objektivt relaterade till attraktion. Men om ett "biljardbolls huvud" inte kan jämföras med en lejonman, kan det istället bli mer sensuell och utlösa lust.

image: Unsplash

Den riktiga mannens id. Sociala normer förändras och anpassas, så vi lär oss att koppla samman särskilda visuella symboler med moraliska, mentala och fysiska egenskaper. Detta är just fallet med skallighet, som har blivit emblemet av makt och passion. Sammanfattningsvis betyder det att förlora ditt hår nu för tiden att berikas med charm, det viktigt är dock att komma ihåg en detalj, i det här fallet är ett halvdant arbete inte bra. Så om du börjar tappa hår är det värdelöst att behålla de där fyra hårstråna och istället bättre att raka av allt.

Tags: TrevligaHårPsykologi
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack