En hund blir bunden och kastad i ett dike, men den skyldige begår ett misstag som kommer att kosta honom dyrt. - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En hund blir bunden och kastad i ett…
Tenderar du att alltid klä dig i svart? Det här är din psykologiska profil Hemligheten med vilken en empatisk kvinna kan vinna mot en narcissist

En hund blir bunden och kastad i ett dike, men den skyldige begår ett misstag som kommer att kosta honom dyrt.

3.545
Advertisement

Man behöver inte ha en hund för att kunna uppskatta denna trogne vän, det räcker med att iaktta godheten i hundens söta ögon och den glädje som strålar ut genom hela kroppen - från pälsen hela vägen upp till öronen när den ser sin matte eller husse, för att kunna förstå värdet av denna levande varelse och lyckan att kunna ha en i sitt liv.

Trots detta finns det människor som inte kan se allt detta, kanske för att deras hjärtan är av sten och de går så långt att de gör elaka saker mot dessa kära djur.

Historien om taxen Flick berättar om just denna typ av människor, men också om de goda, tack vare vilka historien om den här söta lilla hunden inte slutade i tragedi.

WE NEED YOUR HELP! Do you recognize this dog? He was dumped in a ditch last weekend near Old Highway M and Schneider...

Pubblicato da Jefferson County Sheriff's Office su Giovedì 14 febbraio 2019

Vi behöver din hjälp! Känner du igen den här hunden? Han dumpades i ett dike förra helgen nära Old Highway M och Schneider ...

Publicerat av Jefferson County Sheriff kontor på torsdagen den 14:e februari, 2019

Flicks missöde spreds av sheriffen i Jefferson County, Missouri, som den 14 februari lanserade en vädjan på facebook för att spåra ägaren av en stackars tax, som hittats nästan döende. I själva verket hade detta stackars djur "övergivits i ett dike förra helgen nära Old Highway M och Schneider Road. Han var kall, hungrig och kan ha fått hjärnskakning." Hunden hade bundits med eltejp och övergivits i en dike i vinterkylan.

Lyckligtvis "hade en agent funnit honom när han patrullerade och tog med hunden till en djurklinik. 'Jimmy', som vi har valt att kalla honom, mår nu mycket bättre. Vi vill återfinna hans ägare. Om du känner hans familj, ring vår polisstation på numret 636-797-5515. "

Publicerat av Katie Kofron torsdagen den 14:e februari 2019

Tack vare det här inlägget var det möjligt att spåra ägaren: Hon heter Katie Kofron, som svarade genom att dela ett foto av sin tax och den sorgliga historien. Det upptäcktes sålunda att hunden heter Flick, är 13 år gammal och mystiskt försvunnit hemifrån en vecka tidigare.

"Jag släppte honom ut på fredag kväll ca 8:30, innan min son somnade och jag väntade de vanliga 5 minuterna. Han kom inte tillbaka, så jag letade överallt i grannskapet."

Advertisement

 Publicerat av Jefferson County Sheriff på torsdagen den 14:e februari, 2019

Katie tyckte redan från början att hundens försvinnande var mystiskt, inte bara på grund av den avancerade ålder: "Han lämnar aldrig vår trädgård, så jag kände att något var fel, men jag hoppades att en familj hade tagit honom för natten då de kanske trott att han varit herrelös, någon måste ha tagit den från vår trädgård, för den går aldrig därifrån, såvida det inte är till våra grannar, då han är vän med deras hundar. "

Flick hade redan lidit efter förlusten av den lilla hunden som bott med honom och hade inte ätit på flera dagar. Katie förklarade att han också hade en känslig mage och inte accepterade alla typer av mat.

Under tiden gjorde poliserna Lee Morris och Nick Shuenemann den 19:e februari en viktig upptäckt: ett fingeravtryck på tejpen som använts för att binda taxen. Så de kunde hitta den personen som hade kidnappat och övergivit honom. Paul Garcia, en 39 åring som omedelbart arresterades.

Publicerat av Jefferson County Sheriff Office tisdagen den 19:e februari 2019

Flick, som återhämtade sig, återvände hem till Katie, som nu har öppnat en facebooksida för att hålla sina nya fans uppdaterade om taxens hälsa och liv. Slutet gott allting gott, speciellt när du omges av en grupp människor som älskar och skyddar djur som äve de är medlemmar i samhället.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack