Män som har en kurvig kvinna vid sin sida är 10 gånger lyckligare enligt vetenskapen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Män som har en kurvig kvinna vid sin…
Omringa dig med människor som får dig att mår bra eller som åtminstone inte stör dig När man älskar på riktigt är trohet inte en uppoffring utan istället ett naturligt sätt att vara

Män som har en kurvig kvinna vid sin sida är 10 gånger lyckligare enligt vetenskapen

6.166
Advertisement

Film, tv, tidningar, reklam och det mesta av innehållet på internet sprider kontinuerligt bilder av perfekta kvinnor, utan en gnutta fett på kroppen. När det sedan inte räcker med moder jord eller plastik kirurgi för att få en kropp som kan hamna på första sidorna, blir bilderna till och med retuscherade för att uppnå ett resultat som snuddar vid gränsen för det artificiella. Trots de sociala stereotyperna ser verkligheten annorlunda ut och tar inte alltid hänsyn till den trend eller de modeller som marknaden ålägger. Att ha en "kurvig" kvinna vid sin sida kan göra partnern både snyggare och mer glad och det finns faktiskt en vetenskaplig studie som bekräftar det.

image: pxhere

Lyckligtvis avviker en undersökning om välbefinnandet hos partners till kurviga kvinnor från de skönhetsmodeller som införts av ett samhälle som vill ha smala kvinnor i perfekt form. Att ha några extra kilon anses vanligen vara ett problem, en defekt som gör en person mindre önskvärd och attraktiv. Ändå kan dessa kurvor som alltför ofta fördöms vara nyckeln till ett förhållande där partnern är mer nöjd, till och med 10 gånger mer nöjd.

Det finns många aspekter som gör kvinnligheten till en mer "riklig" positiv källa, både när det gäller personlighet och interaktion i paret. Kurviga kvinnor förmedlar större känslighet och omtanke, egenskaper som för en man är minst lika viktiga som passion och sensualitet. En partner som vet hur man tar hand om och betryggar, gör partnern mycket lyckligare.

Kvinnor som är kurviga älskar mat och dessutom vet de nästan alltid hur man lagar mat. Att kunna dela en måltid utan att nödvändigtvis vara uppmärksam på den fysiska formen betyder att du känner dig mer fri att njuta av en av de enklaste och mest nödvändiga nöjena i livet. Dessutom ligger de fysiska och känslomässiga banden mellan matsalen och sängkammaren väldigt nära varandra, så nästan alltid motsvarar en person som slukar vid matbordet en god komplicitet "under täcket".

Poängen är att du trots allt kan leva bra utan att ha en supermodells kropp, det räcker med att man acceptera sig själv som man är. Det betyder inte att vi inte kan eller borde inte försöka förbättra oss själva, särskilt om det kan öka vår självkänsla och förbättra vår hälsa. Hemligheten är emellertid att inte bli besatt av ouppnåliga mål eller att känna sig skyldig för att man är "annorlunda" från hur världen får oss att tro att vi måste vara.

Det kan låta retoriskt men att vara bekväm med sig själv är nyckeln till att må bra tillsammans med andra, kom ihåg att du är speciell just för att du är unik.

Tags: KvinnorKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack