Jag har inget tålamod längre - Dessa ord skrivna av Meryl Streep påminner oss om den skönhet som döljer sig bakom att mogna - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Jag har inget tålamod längre - Dessa…
Jag är stark, men är även väldigt trött Oordning i hemmet orsakar stress och ångest enligt psykologerna

Jag har inget tålamod längre - Dessa ord skrivna av Meryl Streep påminner oss om den skönhet som döljer sig bakom att mogna

1.314
Advertisement

Att åldras ger inte bara rynkor och grått hår, dessa är mindre uppskattade aspekter av den mogna åldern, men också mindre viktiga. Det finns andra saker som ålderdom ger oss, först och främst en större självmedvetenhet och modet att stänga många dörrar som skrämde oss i vår ungdom.

När man åldras är man inte längre rädd för att hålla kontakten med ett fåtal vänner och ta avstånd från de som i slutändan inte visade sig vara riktiga vänner. Man är inte rädd för att säga nej, om det krävs för att skydda sig själv från andra.

En kort tal av Meryl Streep berättar hur det är att nå en viss ålder och att vara helt nöjd med vad denna mognad har fört med sig.

Jag har inte längre tålamod för vissa saker och inte för att jag har blivit arrogant, men helt enkelt för att jag har kommit till en punkt i mitt liv där jag inte vill slösa mer tid med det som får mig att känna mig ledsen eller sårad.

Jag har inte längre tålamod för cynicism, överdriven kritik eller överdrivna krav av vilken natur de än är. Jag förlorade lusten att behaga folk som jag inte gillar, att älska dem som inte älskar mig, att le mot dem som aldrig ler mot mig. Jag spenderar inte en minut mer med dem som ljuger eller manipulerar.

Jag bestämde mig för att inte leva med fiktion, hyckleri, oärlighet och falskt beröm längre. Jag tolererar inte längre lärdomar eller akademisk arrogans. Jag bestämde mig för att avvisa folkligt snack. Jag hatar konflikter och jämförelser.

Jag tror på en värld där motsatser lever tillsammans, det är därför jag undviker människor med ett alltför strikt och oflexibelt tänkande. I vänskap hatar jag förräderi och bristen på lojalitet. Jag kommer inte längre överens med dem som inte vet hur man ger en komplimang eller ett uppmuntrande ord.

Överdrifter tråkar ut mig och jag har också svårt att acceptera dem som inte älskar djur. Men framför allt har jag inte längre tålamod till de som inte förtjänar mitt tålamod.

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack