En stark kvinna är inte en kvinna som höjer rösten, utan en kvinna som har dessa 6 egenskaper. - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En stark kvinna är inte en kvinna som…
Att tillbringa tid med din mamma förlänger hennes liv enligt vetenskapen Äkta kärlek har inget med beroende att göra, utan med frihet

En stark kvinna är inte en kvinna som höjer rösten, utan en kvinna som har dessa 6 egenskaper.

Av sofia
22.116
Advertisement

Kvinnlighet har länge identifierats som den svaga motsvarigheten till manlighet, eftersom man tenderade - och i vissa fall även idag tenderar - att betrakta kvinnor som mindre kapabla att försvara sig själva och övervinna svårigheter och ändå vet vi alla idag att det inte är så.

Kvinnor är energiska, de är samhällets pelare och ambitiösa både i sitt privata och professionella liv. Det är dags att skingra klichéerna och säga stopp till stereotyperna kring kön. Kvinnor har en outtömlig känslomässig kraftkälla och för att bevisa det behöver de inte bete sig på ett överlägset sätt, men de gör det genom några handlingar som är lätta att känna igen. Här är några utav dem.

  • 1. Hon säger vad hon tycker. Det finns kvinnor som föredrar att vara tysta för att undvika konflikter och diskussioner, de härdar uppgivet ut. Men resultatet är att dessa kvinnor är missnöjda. Den starka kvinnan säger istället alltid vad hon tycker. Vilka konsekvenserna än kan vara, uttrycker hon alltid sin åsikt.
  • 2. Hon slösar inte tid på ytliga relationer. Den starka kvinnan klarar inte av ytliga och banala relationer. Hon anser att de är slöseri med tid. Den starka kvinnan kan då framstå som kall och högdragen i andras ögon. I själva verket väljer hon sina vänner noggrant och slösar ingen tid på tomma relationer.
  • 3. Hon är bestämd. Den starka kvinnan är en bestämd kvinna som har en tydlig bild av världen runt omkring henne och vet hur hon vill agera. Emotionellt starka kvinnor vet vad de vill ha och vet också hur man får det. Envisa och beslutsamma sätter de upp en serie kortsiktiga, medellånga och långsiktiga mål på vilka de sedan baserar sina beslut.
image: Unsplash
  • 4. Hon  drar sig inte för att möta svårigheter och är ofta framgångsrik. Den starka kvinnan är inte rädd för att möta livets svårigheter och komplexa utmaningar. Tack vare hennes envishet och självförtroende, kan hon i många fall lyckas klara även de svåraste proven.
  • 5. Hon lever i nuet. Den starka kvinnan har tydliga framtida långsiktiga mål men är väl förankrad i nuet. En stark kvinna ältar inte det förflutna då hon är medveten om nuets betydelse.
  • 6. Hon är inte rädd för att be om hjälp. En stark kvinna är helt medveten om att hon inte kan göra allt själv. Hon har ett självständigt temperament, men är inte så inbilsk att hon ignorerar sitt behov av hjälp. Den starka kvinnan vill inte vara perfekt och om det behövs, kan hon delegera till andra samt stimulera lagandan.
Tags: KvinnorPsykologi
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack