De par som publicerar färre selfies på sociala medier är lyckligare än de som publicerar fler. - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
De par som publicerar färre selfies…
Karma, tråden som binder samman våra handlingar från det förflutna med nuet och framtiden Alla personlighetsdrag hos Oxen, det mest envisa av alla stjärntecken

De par som publicerar färre selfies på sociala medier är lyckligare än de som publicerar fler.

224
Advertisement

Hur mäter man lyckan i ett par? Det finns inget vetenskapligt och säkert sätt att säga hur lyckligt ett par är genom att titta på det från utsidan. Bara paret vet, dag för dag, de problem som ligger inom det. Alla kan å andra sidan, mer eller mindre, låtsas vara lyckliga tillsammans och projicera en bild av sitt förhållande som skiljer sig från verkligheten, för att i andras ögon ses som något de inte egentligen är.

Nikki Goldstein, en relationsexpert, visade att en indikator på parets lycka är hur mycket de publicerar på sociala medier. De par som har fullt med selfies på sociala medier och som även pubblicerar de mest banala sakerna, i verkligheten, enligt studien, gör detta för att dölja sina relationella osäkerheter. Så de pubblicerar varje aktivitet och varje situation som de upplever, även de mest banala för att låta hela världen veta hur lyckliga de är tillsammans.

Lyckliga par känner tvärtom, enligt denna studie, inte behovet av att pubblicera något för att visa sin lycka. Det är en känsla som tillhör bara dem och som de inte behöver visa för resten av världen för att den ska bli verklig.

Sedan hinner de par som tar en bild tillsammans och lägger upp den på sociala medier omedelbart inte njuta av det ögonblick som de upplevt med sin partner. Tvärtom är de mer intresserade av att se hur många som gillat de bilderna som de just har publicerat.

Lyckliga par, å andra sidan, behöver inte en extern värdering för att känna sig lyckliga, de behöver inte räkna hur många som gillat deras bilder och baserar garanterat inte sin relations framgång på hur andra människor reagerar på den.

Tags: MärkligtKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack