6 positiva fraser som vi kan upprepa när vi känner oss ledsna eller orkeslösa - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
6 positiva fraser som vi kan upprepa…
Personer som inte har något eget liv tenderar att prata om andras

6 positiva fraser som vi kan upprepa när vi känner oss ledsna eller orkeslösa

Av sofia
5.714
Advertisement

Livet är inte på något sätt en nedförsbacke och det är därför oundvikligt att möta hinder som verkar allt svårare att övervinna ju längre fram vi kommer. Det är därför vi ibland känner att vi har använt upp alla våra nödvändiga resurser för att övervinna dem, och ger upp, utmattade.

Men vi vet att det här bara är en paus för att ladda upp vår energi och fortsätta resan. För att ladda oss själva måste vi mata på vår inre styrka med massiva doser av positivitet, som kan stärka både vårt förtroende och vår självkänsla.

Här är några fraser som är användbara att upprepa för oss själva, för att kunna öka vår mentala och andliga energi och bli motiverade till att försöka uppnå våra mål.

image: unsplash
  • 1. "JAG VILL LYCKAS". Vi har ett tydligt mål och vi är fast beslutna att uppnå det: "att vilja" betyder just att vi är villiga att ge vårt allt eftersom vi vet vilka kunskaper och färdigheter vi har och vet att vi kan lyckas.
  • 2. "JAG KAN LYCKAS". Det bekräftar konceptet från den första fasen, det vill säga: Jag har alla chanser att lyckas nå mitt mål. Att övervinna svårigheterna och veta att du har de nödvändiga verktygen kommer att vara enklare än du tror.
image: pixabay
  • 3. "ALLT GÅR ÖVER". Det är en absolut sanning, fast det kan vara svårt att erkänna det. Inte allt beror på oss, så när vi är medvetna om våra förmågor och hur hårt vi jobber måste vi också inse att om vi inte kan övervinna ett problem, kan det försvinna bort med tiden, eller förändras och omvandla sig. Detta innebär att ha ett positivt tillvägagångssätt i livet, och hjälper till att se framtiden med tilltro utan att förlora hoppet.
  • 4. "JAG ÄR VÄRD DET". Det gör det möjligt för oss att känna igen våra egna dygder och våra styrkor, liksom våra ansträngningar och alla framsteg som gjorts fram till det ögonblicket. Det är en kraftfull knuff som uppmuntrar oss att fortsätta, hoppfulla om morgondagen.
Advertisement
image: pexels
  • 5. "Jag ÄLSKAR LIVET". Även om svårigheterna framför oss kan verka stora, måste vi komma ihåg att belöningenär oändligt mycket större. Att vara lycklig och tillfreds med oss själva och med andra. När vi verkliggör våra drömmar blir allt vackert, vilket gör att vi älskar livet ännu mer - vi måste bara komma ihåg det.
  • 6. "JAG ÄR EN VACKER PERSON". Säg det! Ibland låter vi oss tryckas ner av de dåliga åsikter som andra människor uttrycker om oss. Lyssna inte på dem! De som älskar oss stöttar oss, för de känner till våra goda egenskaper, våra ansträngningar och allt som vi har gått igenom för att komma dit. Kom bort från människor som förgiftar ditt liv, som gör att du stressar och omge dig istället med dem som älskar och uppskattar dig och framför allt, älska dig själv och kom ihåg hur vacker din själ är.
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack