När du är den där kvinnan som det inte är lätt att falla för - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
När du är den där kvinnan som det…
Att älska, konsten att ta hand om sin partner 5 anledningar till varför de som är födda i Stenbockens tecken är älskvärda

När du är den där kvinnan som det inte är lätt att falla för

711
Advertisement

Vi växte upp med tron om att kärleken förr eller senare bör uppta den första platsen på prioriteringslistan. Det är väldigt vackert när detta verkligen händer, men det står inte skrivet någonstans att detta nödvändigtvis måste ske.

Tyvärr är faktumet att man måste hitta kärleken, gärna innan en viss ålder, bara något många tror, men som får de människor som av olika anledningar inte gör det att må dåligt. Tänk om man inte hittar en partner? Eller om kärleken aldrig knackar på ens dörr?

I många situationer, till och med idag tyvärr, är en ensamstående kvinna inte sedd på ett bra sett. Folk börjar snoka, för att spekulera om de tusen anledningarna till att ingen någonsin har blivit förälskad i henne.

Det händer. Ofta eftersom det inte speglar den modell av kvinna som många förväntar sig. Bakom en enda kvinna kan det dölja sig en komplicerad själ, gjord av knutar som måste lösas upp och av plågor att blidka.

Kanske förstod du först efter en lång tid varför det inte händer så lätt att människor blir kära i dig, för att du inte är den sorten kvinna man blir kär i.

Det har hänt att de kvinnorna som var mest underhållande fick mest respond och inte du som får folk att tänka till. Du är en kvinna som bör skyddas, för på vissa plan är du så ömtålig att du kan brista när som helst. Du har ärr du kan berätta om i timmar i sträck och som du inte skäms över att visa. De är din styrka, ditt förflutna.

 

image: pexels.com

Människor blir inte kära i dig eftersom du inte är villig att gå bakom någon, men bara vid sidan av någon. Du är den typen av kvinna med vilken det inte räcker med att bara bryta isen, utan det finns ett helt isberg som ska elimineras. Du misstas för en kall och konfliktsökande kvinna av alla som stannar vid första intrycket, eftersom de inte har något riktigt intresse av att gå i en persons labyrint.

Du är inte den typen av kvinna som det räcker med att man bjuder på en drink för att börja umgås. Det är andra saker som räknas för dig som man inte kan köpa för pengar, vänlighet, respekt och att kunna vänta.

Även om du är medveten om att du är en kvinna som människor inte blir kära i är du inte ledsen för det. Du vet att när dagen kommer och någon äntligen kommer att säga att den är kär i dig, kommer det att vara på riktigt och det kommer att vara en kärlek som är värd att kämpa för.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack