Att bli mamma är det modigaste valet en kvinna kan göra - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Att bli mamma är det modigaste valet…
Att förlora en hund kan krossa ens hjärta lika mycket som när man förlorar en kär person Barn som hjälper till i hushållsarbetet kommer att lyckas som vuxna

Att bli mamma är det modigaste valet en kvinna kan göra

516
Advertisement

Att se ett graviditetstest med positivt resultat kan plötsligt skapa en viss rädsla för framtiden. Många kvinnor tror sig börja tvivla, att de har tagit ett för stort steg för tidigt, men så är det inte. Det är normalt att få sådana känslor och bli osäker, då att bli mamma är en väldigt modig handling.

Att bli mamma innebär att utsättas för all slags smärta, det är att leva utan att veta om man gör rätt eller fel, det är att leva med rädslan över att allt kan försvinna alltför snabbt.

För att bli mamma bör man inte vara rädd. Visst, livet kommer att förändras radikalt, men du kommer alltid att hitta ett sätt att anpassa dig till nya sätt att leva. Rädsla är inget annat än insikten om att något håller på att förändras, en varningssignal som drar till sig vår uppmärksamhet.

Moderskapet är tidlöst. Ett barn skulle kunna inte komma när du önskar det som mest eller så skulle du kunna bli mamma när du minst anar det eller när du tycker att det inte är lämpligt på grund av att det inte finns några pengar, när du drunknar i arbete eller är fokuserad på dig själv. Men kärleken till ett barn kommer alltid att fånga dig, oavsett när det händer.

Att vara mamma är bitterljuvt. Ibland kommer det att vara de söta stunderna som fyller dig, de som får ditt hjärta att explodera av glädje, andra gånger kommer det att vara mer bittert och det är då du kommer att behöva plocka fram all den styrka som du inte trodde att du hade.

Det kommer att finnas tillfällen då du kommer att inse att föda en barn var det vackraste du gjort i hela ditt liv, andra där du ser tillbaka längtansfullt på tiden då det inte fanns några blöjor, någon matning eller trötthet. Det är som när man köper en biljett för att prova bungee jumping, natten innan har du tusen tankar, även om det är det du egentligen vill prova mest av allt.

Ja, det finns många saker som är skrämmande, inklusive att bli mamma, men rädslan är den osynliga motorn som gör att du tar över tyglarna i ditt liv och påbörjar den vackraste resan du någonsin gjort.

Tags: KvinnorFamiljKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack