Den första kroppsdelen du gör rent i duschen skulle kunna avslöja hur du är som person - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den första kroppsdelen du gör rent…
Våra barn är motorn som driver oss framåt, vad som än händer Det bästa sinnestillståndet i livet är inte att vara förälskad, utan istället att vara tillfreds med sig själv

Den första kroppsdelen du gör rent i duschen skulle kunna avslöja hur du är som person

7.240
Advertisement

Hur vi utför de enkla och mest banala sakerna dagligen avslöjar något om oss själva och vår personlighet, som till exempel när vi duschar eller badar. Var och en av oss börjar nämligen tvätta kroppen från en specifik del (axlarna, bröset, ryggen, fötterna) och även om den här handlingen kan tyckas vara betydelselös, är den i verkligheten inte det. Bakom den döljer sig några av våra personlighetsdrag. Låt oss ta en titt på vilka de är:

image: pixabay.com
  • 1. Ansiktet: Att tvätta ditt ansikte först innebär att du tar hand om den del av kroppen som andra människor först lägger märke till. Denna till synes banala gest döljer en viss känsla av inre otrygghet när vi står inför andra, då vi är rädda för vad de tänker. Detta leder till ångest och svårigheter att acceptera negativa åsikter om en själv.
  • 2. De intima kroppsdelarna: Att tvätta de intima delarna först indikerar att du är en blyg person, som är introvert och har låg självkänsla, en av de som inom en folkgrupp inte märks särskilt mycket, men som alla känner och uppskattar.
  • 3. Ben eller armar: Att tvätta dina ben och armar först representerar den stora beslutsfattande kraften du har, beslutsamheten i det du vill och din ödmjukhet. I sociala samband är vi människor man kan lita på.
image: pixabay.com
  • 4. Håret: Att tvätta håret först tyder på att du är en disciplinär, ordnad, praktisk och exakt person som låter sig styras mycket av hjärnan och lite av din intution.
  • 5. Ryggen: Baksidan på kroppen representerar ditt samvete, då det innefattar nervsystemet och hjärnan. Tvättar du den här delen av kroppen först indikerar detta att du är en försiktig person som är lite misstrosam i sociala relationer och som tänker efter ordentligt innan du fattar ett beslut.
  • 6. Axlarna och nacken: Axlarna har alltid symboliserat en persons bördor och att tvätta dem först betecknar tendensen att vilja frigöra sig. Om du tar en dusch, fokuserar du först på kroppens övre del, det betyder att du är en positiv människa som är konkurrenskraftig och som hugger i när det behövs.
  • 7. Bröstet: Att tvätta ditt bröst först tyder på en viss säkerhet i din personlighet, både i dig själv och med andra. Du är även pragmatisk och beslutsam i alla dina val.

 

Vilken del av din kropp tvättar du först? Stämmer beskrivningen med din personlighet?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack