Det bästa sinnestillståndet i livet är inte att vara förälskad, utan istället att vara tillfreds med sig själv - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Det bästa sinnestillståndet i livet…
Den kroppsdel du först tvättar i duschen avslöjar din personlighetstyp Därför är Stenbocken en alldeles underbar livspartner

Det bästa sinnestillståndet i livet är inte att vara förälskad, utan istället att vara tillfreds med sig själv

1.196
Advertisement

Idag mer än någonsin, verkar behovet av att ha någon vid sin sida vara avgörande, vare sig det är en partner eller en vän. Detta eviga sökande efter en kompanjon kan ibland leda till att man omringar sig med människor som skadar en på ett känslomässigt och psykologiskt plan och vänder upp och ner på hela ens liv. Oftast känner man dock att man inte kan klara sig utan dem då detta skulle leda till att man skulle känna sig obekväm och desorienterad.

image: pixabay.com

Dessa sinnesstämningar beror främst på den inre obalans som vi lever med och vem vi har vid vår sida, särskilt om de är negativa människor som då på något sätt återspeglar detta tillstånd. Hur ska du kunna må bra med andra om du inte är bekväm med dig själv? Det är omöjligt, i själva verket är det därför vi för det mesta nöjer oss med dem vi har vid vår sida och inte tror oss förtjäna bättre.

Istället är det väldigt viktigt att försöka finna den inre friden som gör att man kan leva sitt liv på ettt mer lugnt sätt, även tillsammans med andra. Att stanna upp ett ögonblick för att försöka se objektivt på tidigare erfarenheter hjälper till att se saker i ett annat ljus och är det första steget mot en hälsosam relation med sitt inre jag. Det andra steget är att förstå att självförverkligande kommer först från en själv och kanske sedan också från de vi väljer att ha vid vår sida, men inte vice versa. För att uppnå en sund balans bör man lägga samma vikt vid sin egen person som vid andra.

image: pixabay.com

Det tredje steget är att förlita sig på sin egen styrka när det gäller att justera delarna av ens liv och inte tro att kärleken kan vara lösningen på alla problem. Sakerna justeras lite i taget, var och en i sin egen takt och inte allt på en gång.

Det fjärde steget är att inse att saker måste gå åt ett annat håll i ens liv och vilja återupptäcka det lugn och den inre frid som länge sedan förlorats. Det är bara genom denna medvetenhet som den förändring som krävs kan ske och det hela börjar med att separera friska förhållanden från de som inte är det. Hur ska man kunna sig lugn inombords om man inte är lugn i sina känslomässiga relationer? När detta är avklarat måste du arbeta mycket på dig själv, på din osäkerhet och på det som får dig att känna dig obekväm. Det är självklart inte en enkel sak, men om du tar ett steg i taget kommer du att inse att du inom dig alltid haft en styrka som kan ta dig över alla hinder.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack