Kvinnor som förblir singlar under lång tid är i slutändan lyckligare - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Kvinnor som förblir singlar under lång…
Den där dåliga ovanan att känna sig förolämpad av allt och alla Den främsta stresskällan för en mamma är inte barnen utan pappan

Kvinnor som förblir singlar under lång tid är i slutändan lyckligare

1.559
Advertisement

Har det någonsin hänt dig att du pratat med din vännina som är singel och avundats den där vaga känslan av frihet, lugn och glädje som man kan avläsa i hennes anisktsuttryck? Kanske har du till och med för ett ögonblick också fantatiserat om att överge din partner för att njuta av samma livsstil och det kanske inte hade varit en dum idé trots allt.

Det verkar som att de kvinnor som varit ensamma under långa perioder uppnår lycka på lång sikt. Anledningarna till att vara ensam kan vara många, liksom fördelarna.

image: pixabay

Att förbli ensam kan vara konsekvensen av slutet av ett förhållande eller ett medvetet val som grundats på att man inte vill leva tillsammans med någon annan eller till och med en paus från dejtingvärldens virvelvind. Det slutar dock ofta med att man uppskattar denna status och den nya, starkare versionen av sig själv.

Faktum är att i dessa fall verkar ensamstående kvinnor trösta sig själva med att inte behöva dela sin intimitet med någon annan. Vidare innebär känslan av att känna sig trygg i sin ensamhet att de inte vill fylla den med någons närvaro enbart för att driva bort ensamheten. De försöker snarare fylla den med sig själva och sin omvärld.

Att gå på bio eller äta på restaurang ensam är trevligt, önskat och blir som en dejt med med sig själv.

På så sätt lär de känna sig själva bättre och förstår bättre vad de tycker om och vad som inte passar dem och samtidigt lär de sig att följa den förstnämnda och att avvisa den senare. Denna medvetenhet och förmåga att följa sina mål, utan att tveka eller kompromissa, gör dem mer fria och glada.

image: pixabay

Om detta innebär att man tvingas avstå från den fysiska och känslomässiga belöningen av ett romantiskt förhållande, så är å andra sidan ett parförhållande inte den enda typen av kärlek som finns och man kan få mycket kärlek även under många andra former. Sedan är det ju ingen som säger att denna situation måste vara för evigt. Det kan ju helt enkelt röra sig om en lång paus från relationer, som gör det möjligt för dig att följa dina professionella och personliga drömmar innan du binder upp dig med någon annan.

På detta sätt kommer kvinnan att bli starkare och veta bättre vilken typ av person hon vill ha vid sin sida, framförallt inte en partner bara för att fylla tomrummet i sin egen existens, utan en partner att dela den person som man nu har blivit med, som är stolt och lycklig över hennes framgångar och som står nära henne under de mörka ögonblicken.

Sanningen är att när man överger sina värderingar, förhoppningar och behov för att göra plats åt en annan person enbart för att inte vara ensam, gör detta dig varken glad eller bygger relationer av sann och djup kärlek.

Detta är något som ensamstående kvinnor vet och som gör att de har det där fridfulla och nöjda ansiktsuttrycket som vi blir så inspirerade av.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack