Om du alltid tycker om att klä dig i svart avslöjar detta något om din personlighet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Om du alltid tycker om att klä dig…
Att alltid vara arg gör att man blir tjock och åldras tidigare En japansk läkare på 105 år avslöjar 12 råd för ett längre liv, de är värda att hålla i minnet

Om du alltid tycker om att klä dig i svart avslöjar detta något om din personlighet

2.762
Advertisement

Svart är den färg som aldrig får saknas i en persons garderob. Några tenderar emellertid att alltid att bära mörka, ofta svarta kläder. Anledningen till detta verkar dock inte vara bara en fråga om smak. Enligt psykologerna sänder den färg vi väljer att bära ut ett specifikt budskap till andra och till oss själva. Även svart är kopplad till en specifik avsikt och väljs av en viss typ av människor.

image: pexels.com

Svart är traditionellt den färg som kopplas ihop med makt. Den väljs av de personer som tar ledarrollen eller av människor som försöker ta kommandot i en viss situation.

Människor som alltid bär mörka kläder uppfattas av andra som framgångsrika och ambitiösa människor som tar hand om sig själva. De som bär svart är vanligtvis också mycket känsliga. Den svarta färgen hjälper till att hålla dessa känslor under kontroll genom att dämpa dem under en mörk färg. Det är ett slags skydd, eftersom känslomässig stabilitet är mycket viktigt för den här typen av människor.

De kan också lida av ångest och brist på koncentration och därför används svart för att ge känslan av att ha allt under kontroll.

Svart är färgen av makt och prestige. Det är inte nödvändigtvis så att de som bär den är ledare, men det rör sig säkerligen om en person som tar sig själv på mycket starkt allvar, är strikt med sig själv och ambitiös.

Svart är också den färg du väljer när du vill fånga upp en persons uppmärksamhet, när du vill betona dina intellektuella egenskaperna. Den som väljer att bära färgen svart är en person som tänker igenom saker noga, vanligtvis ansedd som pålitlig eftersom den först och främst är lojal och uppriktig med sig själv.

Och du, vilken färg brukar du ha på dig? Om det är svart, känner du igen dig i den här beskrivningen?

image: pexels.com
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack