Den ställning du ligger i när du sover kan avslöja många saker om din personlighet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den ställning du ligger i när du sover…
Barnbarnet klär ut hunden till en bebis för att kunna ta med den till sin sjuka mormor som ligger på sjukhus 5 viktiga lärdomar från

Den ställning du ligger i när du sover kan avslöja många saker om din personlighet

1.146
Advertisement

Var och en av oss har en favoritposition när vi sover, fosterställning, på rygg eller på mage. Enligt olika psykologiska studier döljer sig något bakom detta val som även avslöjar mycket om vår personlighet. En handling som uppenbarligen är instinktiv visar vilken slags människa vi är och hur vi hanterar våran vardag. Låt oss ta reda på vilka personlighetsdrag som är kopplade till just din sovställning.

Innan du läser vidare, fundera över vilken ställning du oftast ligger i när du ska somna

image: pixabay.com
  • 1. Om du sover med dina ben och armar längs med kroppen betyder det att du är en allmänt bestämd person i livet och att du har en klar uppfattning om dina mål. Du är också strikt och krävande, särskilt mot dig själv.
  • 2. Om du sover på rygg med en upphöjd arm betyder det att du är en positiv individ som älskar livet, att stå i centrum och tycker om att vara i sällskap. Du är en outtröttlig arbetare och en ärlig människa. Din personlighet sticker ut från mängden för att den är väldigt stark.
image: pixabay.com
  • 3. Om du föredrar att sova på mage med armar och ben utsträckta, anger detta att du är en mycket karismatisk människa, lämplig som ledare, men också impulsiv. Du vet hur man tar initiativ och ser till att allt går smidigt i ditt liv, både professionellt och personligt. Det är för detta kontrollbehov som du planerar allt i god tid och inte gillar överraskni ngar särskilt mycket. De har trots allt en stor känsla av ansvar och är mycket uthållig.
  • 4. Om du somnar i hägerns ställning, med ett upphöjt ben betyder detta att du är en oförutsägbar människa som lockas av äventyr. Du ändrar humör beroende på omständigheterna och ofta är du inte så beslutsam i de beslut du fattar. Du föredrar att ha ett stabilt och lugnt liv både på det personliga planet samt yrkesmässigt.
Advertisement
image: pixabay.com
  • 5. Om du sover huvudsakligen på sidan och med knäna nedåt, betyder det att du är en lugn och pålitlig person. Du är inte känslig och är inte rädd för framtiden. Du kan le även på dåliga dagar, ta itu med problem och leta efter ett sätt att lösa dem på.
  • 6. Om du däremot sover i fosterställning betyder det att du känner att du behöver skydd och förståelse. Denna position representerar ett slags avstängande gentemot vardagliga problem. Du är en kreativ människa och du bör ge utlopp för denna inspiration genom att måla, skriva eller ägna dig åt musik.

 

Om du sover i andra ställningar än dessa, indikerar detta att du har en mycket mångfacetterad personlighet som är svår att tyda även för dig själv.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack