Efter sin husses död vägrar hunden att äta, men under begravningen sker något magiskt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter sin husses död vägrar hunden…
När andra människor kritiserar dig säger detta mer om dem än vad det säger om dig Att ta hand om sina barnbarn saktar ner det mentala åldrandet hos mor- och farmödrar enligt en ny studie

Efter sin husses död vägrar hunden att äta, men under begravningen sker något magiskt

10.926
Advertisement

Vi är alla överens om att den varelse som är mest lojal och kärlekfull definitivt är hunden. Dessa söta djur kan vara fantastiska livskompanjoner. De överger aldrig sin matte eller husse, står vi deras sida framtill slutet och om det är nödvändigt riskerar de sitt eget liv för deras säkerhet.

Ett exempel på detta engagemang är Sadie, en blandras på 13 år som förlorade sin älskade matte och gav ett obestridligt bevis på sin kärlek. Allt började när Sadies matte plötsligt dog av en hjärtattack.

Både för hunden och mannens fru, Julia Beaulieu, var det ett förödande ögonblick. Mannen var i huset när han plötsligt kände sig dålig och vårpersonalens ingrepp var förgäves. Efter några försök att återuppliva honom insåg de att det inte fanns något kvar att göra.

Hans fru berättar att hunden närmade sig mannen när läkarna slutat försöka återuppliva honom och pressade nosen mot hans hand som om den ville väcka honom. Vad som hände de under följande dagarna bekräftade misstanken, Sadie hade inte förstått vad som hade hänt.

Under de kommande dagarna började hunden visa tecken på depression, den åt inte längre och förlorade över 4 kg i vikt. Dessutom gick den ofta till fönstret för att väntade på att sin mattes bil skulle dyka upp, precis som den alltid hade gjort. Olycklig över att se sin hund i det här tillståndet bestämde Julia att hon skulle ta med Sadie till begravningsceremonin.

Det var vid det tillfället som de på begravningen tog denna sorgsna och rörande bild på Julia och Sadie som närmade sig kistan. Hunden satte upp sina tassar och tittade inuti. Julia tyckte att hundens ansikte såg förvånat ut... följt efter några sekunder av ett mer avslappnat utseende. Under resten av ceremonin satt Sadie tyst bredivid sin matte.

Advertisement

När de kom hem, gick hunden in i köket och efter flera dagars fastande åt den äntligen sin första måltid. Julia visste då vad som hade hänt, framtills det ögonblicket hade Sadie väntat och väntat. Att ge ett sista farväl till sin husse var det enda sättet för hunden att släppa taget.

Tags: DjurHundarSöta
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack