För en kvinna är drömprinsen hennes son, ett band som kommer att vara livet ut - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
För en kvinna är drömprinsen hennes…
Du älskade henne, inte sant? Den vackraste dikten som en man någonsin skrivit till en kvinna Att sova mindre än 7 timmar om dagen kan medföra allvarliga risker för våran hälsa

För en kvinna är drömprinsen hennes son, ett band som kommer att vara livet ut

505
Advertisement

sagornas värld har vi alltid sett en kvinnan på jakt efter sin drömprins, som får henne att leva drömlivet och som behandlar henne som en riktig prinsessa. I det verkliga livet ändras denna historia något, men faktum är att den person som man väljer att älska förkroppsligar drömpinsens roll. Men hur stabilt förhållandet än är, måste man ändå vara beredd på att det kan se annorlunda ut i verkligheten och det faktum att kärleken kan ta sluta eller förändras. Så finns drömprinsen bara i sagor? Nej. För mammor är den riktiga prinsen deras son.

image: pixabay.com

Det handlar inte om att ha preferenser mellan pojke eller flicka när vi skaffar barn. Det är normalt för varje kvinna att leva moderskapet på olika sätt både beroende på känslor och på barnets kön. När det gäller söner kommer kvinnan mycket troligen att gentemot dem ha en känsla som mycket liknar den kärleken man finner i sagorna gentemot drömprinsen.

Kvinnan kommer att projicera den aura av vänlighet, andlig öppenhet och ärlighet på sonen precis som prinsen beskrivs som i sagornas värld. Det är hos sonen som kvinnan kommer att finna känslan av att vara djupt bunden till en annan varelse, från vilken den aldrig kommer att förrådas precis som vi skulle vilja att det är i verkligheten också.

Med barnet i sin famn kommer mamman att smälta när hon ser dessa två stora ögon som stirrar på henne, som ler mot henne och som även utan att tala får henne att känna sig som en fulländad kvinna, då hon givit honom livet och håller honom levande tack vare sin näring och omsorg.

Förmodligen är kärleken mellan son och mamma den som ligger närmast idealet av ovillkorlig kärlek. Den här lilla mannen fyller dagen för en kvinna med kärlek, lugn och utmaningar. Han kommer att börja växa snart, och då kommer mamman att lära honom att ta de första stegen mot sitt liv som en självständig individ, men med vetskapen att hon alltid kommer att lämna ett utrymme åt honom i sitt hjärta.

Mamman kommer inte att ångra något, hon kommer att leva med tryggheten i att ha fött en varelse som räddat henne, som fått henne att se den skönhet som livet är gjort av. Det är därför man kan säga att det för varje mamma att ha son är som att ha hittat den riktiga drömprinsen, för alltid.

Tags: BarnKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack