Du valdes av ditt barn för att bli hennes/hans mamma - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Du valdes av ditt barn för att bli…
En ny studie hävdar att när man har en euforisk syster som pratar mycket minskar risken för depression 17 par som bevisat att kärleken verkligen kan övervinna allt

Du valdes av ditt barn för att bli hennes/hans mamma

953
Advertisement

Inte ens de som redan är mammor kan med ord beskriva erfarenheten av ett barns födelse. En händelse som byggs upp av känslor man upplevt men inte minns, men som fortfarande bygger upp relationen mellan mamman och barnet, dag efter dag. Det hela börjar när kärleken finns i magen och kanske inte ännu syns, osynliga förändringar, som om att det var en annan del av oss som kommunicerade med barnet, som inte ens talar vårt språk.

Detta brev, skrivet av en mamma till sitt barn, sammanfattar allt det som inte kan sägas med ord om moderskapet.

En dag som vilken annan, kom du till världen och jag var inte redo att säga allt som beskrev denna upplevelse, alla känslor som jag upplevde när du fortfarande bodde i mig.

Nu växer du snabbt och bevarar den där aspekten som gör dig så ren, så nyfiken på att upptäcka världen och suga åt dig all kärlek som den kan ge.

Du är inte den enda som växer, för jag växer med dig. Den tid som passerar för dig passerar för mig, dina små steg är de första för mig också. Vi fortsätter så här, mellan att falla och sedan ställa oss upp igen, alltid tillsammans.

Jag vill att du alltid ska komma ihåg att livets syfte är att leta efter vad som gör oss lyckliga. På vägen hittar du allt, tråkiga ansikten och glada ansikten, men det är bara du som bestämmer hur du ska leva, vad du ska ta och vad du ska lämna

 

image: pexels.com

Gör dina dagar positiva, lev för nuet, utan att nödvändigtvis längta efter imorgon. Slösa inte tid på sådant som inte får dig att känna dig till freds. Gör bara sånt som får din själ att vibrera, resten kommer av sig självt.

Lita inte för mycket på andra, ljuset finns redan inom dig. Bli medveten om det Du har allt.

Tänk positivt och ditt liv kommer att vara positivt, det du har i ditt sinne kommer du att hitta i dina händer. Dina tankar blir dina erfarenheter.

Stanna upp ibland och lyssna på det du verkligen är. Det är bara inom dig själv du hittar svaret på dina tvivel. Var tacksam i livet. Ju mer du uppskattar det goda som händer dig, desto mer gott kommer du att få. Kom ihåg att "Tack" är det bästa sättet att fråga.

Jag kommer att älska dig villkorslöst, oavsett vad du gör eller slutar göra. Jag är oerhört tacksam för att livet gett mig möjlighet att vara en mamma och framförallt DIN mamma.

Jag respekterar vårt avtal ... Det som är graverat i våra hjärtan.

Tags: BarnKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack