En mamma skriver ett brev till sin dotter där hon förklarar vad det innebär att åldras, hennes ord är rörande - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En mamma skriver ett brev till sin dotter…
En graviditet kan tydligen vara Vetenskapen bekräftar att en mammas arbetsdag motsvarar 2 arbetsdagar för en

En mamma skriver ett brev till sin dotter där hon förklarar vad det innebär att åldras, hennes ord är rörande

6.113
Advertisement

Livets cirkel, att födas och att sedan åldras kan vara en bitter tanke. Å andra sidan är vi alla känsliga för förändring, särskilt när det sker snabbt. Man kan inte ändra livets riktning och det bästa sättet att leva på ett fridfullt sätt är att lugnt ge efter för det faktum att allt utvecklas och går framåt. 

Brevet från denna mamma tillägnad sin dotter behandlar ett ämne som berör oss alla förr eller senare. En förälders åldrande och hur rollerna kastas om, från att ta hand om till att bli omhändertagen. Ord som berör oavsett ålder vare sig man har små barn eller inte.

När det gäller ny teknik, ge mig lite tid för att lära mig och titta inte på mig på det där sättet ... Kom ihåg hur mycket tålamod jag har haft för att lära dig många saker, att äta ordentligt, att klä dig själv, att ta hand om ditt hår, att möta livets problem varje dag... Den dag då du kommer att se mig åldras ber jag dig att vara tålmodig, men framförallt att försöka förstå vad jag går igenom.

Om jag råkar tappa bort mig när jag pratar, ge mig då tid att minnas och om jag inte lyckas, bli inte irriterad och var inte otålig eller arrogant. Kom ihåg att det viktigaste för mig är att vara med dig.

När mina gamla trötta ben inte längre låter mig gå som tidigare, ge mig då din hand på samma sätt som jag erbjöd dig min när du tog dina första steg. När dessa dagar kommer, bli inte ledsen ... det kommer att vara tillräckligt för mig att ha dig nära och inse att det är rätt att jag lämnar min plats åt någon annan.

Jag kommer med glädje att minnas den tid vi delade. Med ett stort leende och med all den kärlek som jag alltid har haft gentemot dig vill jag bara säga "Jag älskar dig, min kära dotter."

Dessa ord berör oss så starkt att vi nästan fäller en tår. Barn måste fundera över det faktum att möjligtheten finns att de en dag kommer att bli tvugna att ge tillbaka allt det som föräldrar har gett dem.

Tags: KvinnorFamiljKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack