Om du får något av dessa tecken betyder det att du just fått besök av en ängel - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Om du får något av dessa tecken betyder…
Att ta hål i öronen på små flickor är inte en bra idé, här är skälen till varför man bör vänta 19 lärdomar om livet från folk över 60 år som alla borde känna till

Om du får något av dessa tecken betyder det att du just fått besök av en ängel

8.859
Advertisement

Man behöver inte att vara religiös för att tro på änglar, de representerar våra nära och kära som inte längre finns hos oss och som vi föreställer oss kan vara i en värld som vi inte vet någonting om. Eller så kan det röra sig om väsen som vakar över oss och finns vid våran sida under dagarna. Vi tycker om tanken av att de ibland tar kontakt med vår dimension på ett sätt som knappt märks. Enligt vissa traditioner finns det särskilda tecken som vittnar om en ängels passage. Har du någonsin upplevt något av dessa?

1. En behaglig doft som plötsligt dyker upp

image: pexels.com

Du är i stan och går som vanligt runt utan att ens tänka på vad din näsa känner. Plötsligt väcks dina känslor av en doft som är så intensiv att den får dig att sakta ner. Du söker efter källan, men ingenting runt omkring dig kan ha gett liv till en sådan trevlig doft. Doften är inget annat än en ängel som förmodligen har gått mycket nära dig eller har medvetet velat ha din uppmärksamhet.

2. Din hund eller ditt barn verkar se något som du inte lyckas se

image: pixabay.com

Det sägs att djur och barn har en större känslighet och uppfattar saker som en vanlig vuxen inte gör. Om du råkar se dem stirra ut i tomma intet eller bete sig som om det fanns någon nära dem, oroa dig inte... de är inte galna utan har bara uppfattat närvaron av en ängel i hemmet.

Advertisement

3. Du tittar på klockan när alla siffror är lika

Om du ofta råkar titta på klockan just i den stund då siffrorna är lika, betyder det att en ängel försöker få din uppmärksamhet. Försök att föstå om just de siffrorna syftar på något eller om de har en särskild betydelse för dig. De skulle kunna hjälpa dig att hitta anledningen till att ängeln söker din uppmärksamhet.

4. Plötsliga temperaturförändringar

image: pixabay.com

Du har säkert någon gång varit med om en plötslig och omotiverad temperaturförändring, som gjort att du fått gåshud. Om du kan utesluta möjligheten att det är ett symptom relaterat till influensa eller något drag, kan det ha varit en ängels passage.

5. Du har intrycket av att vara i sällskap, även när du är ensam.

image: pixabay.com

Änglar ger dig inte alltid konkreta tecken på sin närvaro, det kan också röra sig om en känsla. Har du någonsin varit helt ensam på ett ställe, även ditt hem och haft känslan av att vara med någon? Det är en trevlig känsla, som inte orsakar någon som helst rädsla.

Advertisement

6. Det känns som att bakhuvet har somnat

image: pexels.com

Ibland kan man känna en stickande känsla på de mest otänkbara ställena, på toppen av huvudet, till exempel. Enligt folktro är detta ett av tecknena på att en ängel har passerat.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack