Vilken figur lyckas du urskilja först? Svaret kommer att avslöja något om din nuvarande mentala situation - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Vilken figur lyckas du urskilja först?…
Testet med 9 ögon. Välj det du dras mest till och få reda på vad detta säger om din personlighet En skoaffär öppnade sina portar för herrelösa hundar för att skydda dem från regn och rusk

Vilken figur lyckas du urskilja först? Svaret kommer att avslöja något om din nuvarande mentala situation

3.262
Advertisement

Det finns en typ av bilder som kallas för "optiska illusioner" och som är speciella för att de ger utrymme för ett flertal olika tolkningar. I dem studeras uppsättningen av linjer och färger noggrant för att lura människans hjärna och göra det omöjligt att få en total och entydig uppfattning av innehållet. Hur vi uppfattar dem kan bero på olika faktorer, på miljön eller så kan det helt enkelt vara visuellt, men ibland är det också psykologin som spelar in. Som ett bevis på detta används dessa ambivalenta bilder ofta av psykologer för att utforska den mänskliga hjärnan. Här nedan vill vi visa er tre väldigt intressanta exempel och hoppas på att de kommer att få dig att förstå lite mer om dig själv.

1 - Vilken figur urskiljer du först på den här bilden? Se på den ett tag och läs sedan förklaringen här nedan.

Om du är kvinna:

  1. Såg du mannens ansikte först? Detta betyder att du lider av en stark sexuell spänning och att du är intresserad av att finna en relation. Om du redan har en partner så betyder att du såg mannen först att du lever i ett uppfyllande förhållande där han är det första du tänker på.
  2. Såg du kvinnans ansikte först? Detta skulle kunna betyda att du är väldigt självsäker, att du trivs i din kropp och att du är optimistisk.

Om du är man: 

  1. Såg du mannens ansikte först? Detta skulle kunna betyda att du någonstans i bakhuvudet är orolig över en relation du har med en man, vare sig det är en vän, en kollega eller en bekant.
  2. Såg du kvinnans ansikte först? Detta kan innebära att du är redo för en relation och att även om du inte är medveten om det söker du redan efter henne. Kanske insisterar du för mycket i ditt sökande? Ge det istället lite tid så ska du se att hon dyker upp när du minst anar det.

2 - Vad är det första du ser i den här bilden?

  1. En bil: Bilen är en symbol för frihet och skulle kunna tyda på att du värdesätter din självständighet. Att se bilen kan betyda att du är en öppen och modig person som tycker om att lära känna folk och uppleva livet på ett naturligt sätt.
  2. En man med kikare: Den här figuren är en klassiker bland människor med ett starkt praktiskt sinne. Förmodligen är du en person som inte tar hänsyn till detaljer för att se helheten i saker och finna en effektiv lösning. Du tar in information snabbt även om du ibland är lite ytlig.
  3. Bokstatven A: Detta är den svåraste saken att se och tyder på ett stark undersöknings- och observationssinne. Du är förmodligen en väldigt intuitiv person som inte tycker om att se ytligt på saker och låter dig inte distraheras av enkla slutsatser.
Advertisement

3 -Aslutningsvis, vilken är den första figuren du ser i den här illustrationen?

  1. En äldre man: att se ansiktet av en äldre man tyder på en vänlig personlighet som känner empati gentemot andra. Utöver det är du förmodligen en kreativ person som ser saker på ett lite annorlunda sätt jämfört med andra.
  2. En kvinna: att se en kvinna tyder på en mer analystisk och beräknande mentalitet (på ett positivt sätt)  som tenderar att tappa bort sig i resonamang. Du håller tillbaka din kreativa sida för att ge utrymme åt den intellektuella, något som inte nödvändigtvis är negativt.

Vi hoppas att vi gett dig något att tänka på för att förstå din mentala och sentimentala situation lite bättre... Att reflektera lite över sig själv är aldrig fel!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack