Misstag man inte bör begå om man vill spara 100 kr i månaden på sina räkningar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Misstag man inte bör begå om man vill…
9 situationer där du bör lära dig att svara Därför är dagens barn mer problematiska och olyckliga än gårdagens

Misstag man inte bör begå om man vill spara 100 kr i månaden på sina räkningar

16.460
Advertisement

Varje dag slösar vi en massa pengar utan att ens märka det. Om vi istället lyckades lägga undan dem skulle de säkert vara väldigt användbara när vi verkligen behöver lite extra pengar. Att spara handlar inte bara om det vi handlar i mataffären eller att komma ihåg att släcka lamporna i rummen i hemmet. Många är istället misstag som vi på ett banalt sätt gör och som vid månadsslutet tynger som stenblock på våra räkningar. Låt oss ta en närmare titt...

image: Maxpixel

Att försöka spara in pengar på månadsutgifterna är aldrig enkelt, det är många saker man bör vara aktsam på framförallt om man är en stor familj. De vanligaste råden är att vara uppmärksam när man handlar i mataffären, minska tiden i duschen för att slösa mindre på vattnet och att aldrig lämna ljuset tänt när man går ut ur rummet. En av de högsta kostnaderna i ett hem är just elräkningen som punktligt kommer varje månad och om man inte varit försiktig så riskerar man att betala väldigt höga siffror. Men vilka är då tipsen och det man kan tänka på i de här fallen?

Att koppla ur alla elektroniska apparater som du inte använder på natten skulle kunna dra ner elräkningen med ca 1000 kr om året, alltså med nästan 100 kr i månaden! Även om denna uträkning gjordes på amerikanska hushåll som i medelsnitt har 24 el-apparater i sina uttag så är vi säkra på att antalet apparater som är inkopplade i våra hushåll inte skiljer sig särskilt mycket från den siffran!

Även när de är avstängda fortsätter el-apparater att dra elektrisk energi och av den anledningen kan det att koppla ur apparater som inte används eller som är fulladdade från uttaget få oss att spara in ca 1000 kr om året!

En metod man absolut bör prova även om man i huset inte har så många el-apparater. Det skadar ju aldrig att försöka, det värsta som kan hända är att elräkningen går ner!

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack