8 tecken som tyder på att du har med en elak människa att göra - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
8 tecken som tyder på att du har med…
Döttrar som har haft stränga mammor har större chans att lyckas i livet Stenbocken: 10 fakta som gör personer som är födda i det här tecknet till de absolut bästa människorna

8 tecken som tyder på att du har med en elak människa att göra

18.386
Advertisement

Från det att vi är små lär oss sagorna att det i världen finns goda och sedan onda människor som man bör hålla sig borta ifrån. I tecknade filmer är det dock väldigt enkelt att urskilja den onde som ofta har ett läskigt utseende, är en elak häxa eller en skum figur. I verkliga livet blir allt lite mer komplicerat, det är inte riktigt så enkelt att läsa av en människas onda natur. I de flesta fallen har de dock dessa 11 drag gemensamt.

image: maxpixel.net

De vrider saker till sin egen fördel: onda människor lyckas mycket väl ändra på situationer för att kunna dra nytta eller fördel av dem och för att få dig att se dålig ut eller att känna dig skyldig. De manipulerar dig till att erkänna fel som du kanske inte har begått enbart tack vare sin manipulativa förmåga.

De får inga skuldkänslor: elaka människor ångrar inget, inte ens när de skadar någon. De marscherar fram på sin egen väg drivna av sin egoism.

De lever ett dubbelt liv: att ha två ansikten är det som gör onda människor riktigt farliga. De kan verka vara dina vänner till en början, någon att anförtro sig åt, men så fort det lönar sig för dem så hugger de dig i ryggen.

De förnekar sanningen: det spelar ingen roll om saker gick på ett visst sätt och det spelar ingen roll om det fanns vittnen. Elaka människor kommer alltid ha mage att neka sanningen för att få dig att känna dig skyldig, för att få dig att be om ursäkt för något du inte gjort. Det är deras sätt att skada människor.

De använder sitt goda minne för att manipuler fakta: en av de strategier som de använder för att få andra människor att känna sig underlägsna är minnet. De vädjar till detaljer som de memorerat för att låtsas komma ihåg en specifik händelsen. I verkligheten ändrar de den episoden till sin egen fördel och förlitar sig på att du inte minns detaljerna så väl.

Får en att bli förvirrad: att prata med en elak person är väldigt svårt. De lyckas flytta över uppmärksamheten på det som de själva vill och slutligen kommer det bara att råda en stor fövirring som blir användbar för att kunna manipulera dig ännu mer.

De tar inte på sig något som helst ansvar: på det sättet kan de alltid klaga, förneka och förakta det som andra människor åstakommit. De tar inte på sig ansvaret för någonting i sina liv. 

De är sociala klättrare: elaka människor visar sig ofta som vänner för att nå sina egna specifika mål. De utnyttjar sin position och andra människors ansträngningar för att dra fördel av dem.

Om det i ditt liv finns personer som passar in på dessa beskrivningar borde du ta avstånd i från dem. De för nästan aldrig något gott med sig, framkallar osäkerhet, ångest och underkastelse. Trots att de kan verka starka är onda människor väldigt svaga. det räcker med att isolera dem för att ta ifrån dem sin styrka.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack