7 "superkrafter" som ångestfulla människor har - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
7 "superkrafter" som ångestfulla människor…
Sluta tro att du måste vara stark hela tiden annars kommer du att bli utbränd Ett barn på ett år tar sig ner i bassängen och visar hur det att kunna simma kan rädda hennes liv

7 "superkrafter" som ångestfulla människor har

1.382
Advertisement

Ångest är en känsla som vi alla har haft åtminstone en gång i livet. En del personer är dock mer predisponerade att utveckla denna känsla. Förmodligen vet inte alla att det utöver de negativa aspekterna med att vara en person som är mycket ångestfylld, även finns vissa fördelar. Personer med detta problem tenderar att finslipa vissa förmågor och känslor som andra personer inte har. Här är 7 "superkrafter" som man tror att ångestfyllda människor har.

1. Outtömlig energi

image: Pxhere

Det är fel att tro att ångestfyllda människor även är deprimerade och har låg energi. I verkligheten är det raka motsatsen! Deras sinnen är i ständig rörelse och på grund av det är de en outtömlig energikälla. Det kan vara väldigt användbart att har all denna energi om man lyckas kanalisera den mot specifika projekt och dessutom tar man ner ångestnivån på köpet.

2. Hög IQ

Ett flertal studier bekräftar en relation mellan ångest och intelligens. Den mest intelligenta människan i världen, Kim Ung Yong är även en av de mest ångestfyllda människor man kan träffa på. Hans IQ som ligger på 210 lades in i Guinnes Rekordbok och som de flesta ångestfyllda människor är han väldigt rationell, analytisk och detaljnoga.

Advertisement

3. Förmågan att läsa av folk

Personer som lider av ångest har tydligen en förmåga att läsa av vibrationer som andra människor ger ifrån sig. På detta sätt lyckas de uppfatta om människor ger ifrån sig positiv eller negativ energi och lyckas fånga de ofrivilliga signaler vi sänder ut och på så sätt läsa våra tankar.

4. Förstå när någon ljuger

image: Pixabay.com

Ångestfyllda människor är mycket mer aktsamma än andra personer på vad som sker i deras omgivning, både vad som sägs och vad som görs. Just av den anledningen är de mycket mer kapabla att förstå när någon ljuger. När ni pratar med en ångestfylld person kommer denne att uppmärksamma varje ord ni säger, så var försiktig med lögner...

5. Större förmåga att bedöma situationer och känna empati

image: Pxhere

Ingen kan döma bättre än en ångestfylld person. Detta för att de lyckas sätta sig in i hur andra människor känner och tänka sig in i deras situation. Ångestfyllda personer upplever ofta ett flertal olika känslor och på grund av det lyckas de även förstå dem bättre än andra.

Advertisement

6. Kreativitet och minnesförmåga

image: Pixabay.com

Konstigt nog är ångestfyllda människor även väldigt kreativa. Detta för att de är vana vid att se på saker från många olika håll och att hantera situationer från olika perspektiv. Den här förmågan att koncentrera sig under en längre tidsperiod tillåter dem att memorera många fler saker jämfört med andra människor.

7. Sjätte sinne

Den naurliga ångesten som dessa människor upplever tillåter dem att uppfatta fara mycket fortare än andra. Den här typen av förmåga kan vara väldigt användbar vid fara då även reaktionsförmågan är mycket snabb. Man skulle kunna säga att det rör sig om en typ av "sjätte sinne"!

Har ni någonsin sett någon av dessa förmågor hos en person som bedöms som ångestfylld eller är ni själva det och har någon av dessa förmågor?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack