Sättet på vilket du sitter skulle kunna avslöja något om din personlighet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Sättet på vilket du sitter skulle…
18 20 bilder som kommer att återställa eran tro på mänskligheten, de är värda att se på!

Sättet på vilket du sitter skulle kunna avslöja något om din personlighet

36.177
Advertisement

Att kommunicera är en grundläggande förmåga för varje levande varelse även om de koderna vi använder kan vara väldigt olika och även icke verbala. Kroppsspråket är minst lika uttrycksfullt som ord för de som kan ta till sig signalerna.

De är dock inte alltid lätta att tolka och vi själva är inte alltid medvetna om att vi använder dem som när vi exempelvis sätter oss. Det är just så att den ställning vi intar när vi sitter kan säga mycket om oss. Så här tolkar du många utav de mest vanliga hållningarna.

Ställning A: Att böja knäna mot varandra och flytta fötterna på så sätt att tårna pekar mot varandra. Den här ställningen kan indikera kreativitet och karisma, men även en nypa barnslighet. De som använder den ofta tenderar att undvika problem och att prata och agera på ett impulsivt sätt utan att tänka efter, en vana som även om den ibland stör andra garanterat gör personen mindre tråkig.

Ställning B: Korsa benen. Detta är en typisk position för drömmare som kan fantisera om nya världar och få andra människor att se saker på ett sätt utöver det vanliga. Rastlösheten som kännetecknar de här personenrna som inte orkar med saker under en särskilt lång period, både när det gäller jobb och relationer. Ett annat kännetecken är deras extrema sociala förmåga som gör att de har många vänner.

Ställning C: Vidöppna ben. Det här är ett tecken på ett rörigt inre och ångest, två tillstånd som dock agerar som motivation till att göra sitt bästa och ta fram all sin inre styrka. Den här typen av personer tycker ofta om att klä sig bekvämt i jeans och stora tröjor.

image: pixabay

Ställning D: Stängda ben. Den här ställningen avslöjar intelligens, ordning och en känslighet som leder till att undvika direkta konflikter. Detta medför tendensen att inte visa sina egna känslor utom när man verkligen känner sig helt säker. Om den är tillfällig kan den här hållningen även tyda på spänningar och rastlöshet.

Ställning E: Stängda ben som lutas åt sidan. Den här ställningen är för de som väntar på stunden som (enligt personen själv) är den rätta för att agera. De här människorna jobbar hårt för att nå sina mål och lägger stor vikt vid utseende, därför kommer de alltid att vara klädda på rätt sätt för stunden. Utöver det tycker de inte om att bedömas som personer utan sinne för kritik även om de ger den bilden av sig själva.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack