Har du ett "M" på din hand? Det betyder detta enligt den gamla arten av spådom - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Har du ett "M" på din hand? Det betyder…
En man visar oss rätt sätt att använda en burköppnare: kände du till det? 24 bilder av djur så bisarra att de kommer att få dig att skratta

Har du ett "M" på din hand? Det betyder detta enligt den gamla arten av spådom

3.592
Advertisement

Handens läsning är en disciplin som har sina rötter för flera tusen år sedan i Indien. Det verkar som att det härrör från hinduisk astrologi, och nämndes för första gången i de gamla kinesiska texterna av spådom I Ching. Övningen spred sig sedan till Asien och Europa, som anländer till Grekland (det finns spår i vissa filosofer, inklusive Anaxagora). Det verkar som att Alexander de Great också använde den för att undersöka och döma hans militärpersoners karaktär.

Denna fascinerande övning har uppenbarligen ingen vetenskaplig grund, men kan kanske ge en del tankar om sin egen personlighet och sin egen framtid. Så har du ett "M" på handflatan? Här är vad det betyder.

De som har en "M" på handflatan är vanligtvis lockade till karriärer som journalistik, författare eller utbildning. Deras utmärkande egenskap är tålamod: de lyckas har det i utmanande situationer, vilket kräver stor disciplin och höga doser av motivation, och därför lyckas de vanligtvis i livet.

Deras beslutsamhet och modighet säkerställer att de har ett bra ledarskapsposition och är därför lämpliga för ledarroll.

Dessutom är dessa människor särskilt intuitiva, särskilt när det gäller att erkänna ärlighet: det är inte svårt för dem att förstå om någon ljuger eller om de vanligtvis beter sig felaktigt och oärligt. Bland annat är denna förmåga särskilt stark hos kvinnor.

Kort sagt, om du har en M på handen, håller du alltid en sak i åtanke: du är en lycklig person och du har alla referenser för att uppnå dina mål. Oavsett om du tror på spådom eller inte, lita alltid på dina färdigheter!

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack