Ett litet bildtest- mängden hästar du ser på bilden skulle kunna avslöja något om din personlighet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett litet bildtest- mängden hästar…
Grekland, en livrädd pudel klarar sig undan branden genom att gömma sig i en ugn Legenden om den röda tråden - en kraftfull amulett att knyta vid handleden för att driva bort negativitet

Ett litet bildtest- mängden hästar du ser på bilden skulle kunna avslöja något om din personlighet

21.406
Advertisement

Förutom att uttrycka sig i hur vi förhåller oss till andra eller gör våra val, påverkar våran personlighet våran verklighetsuppfattning. Om vi skulle be olika människor att beskåda samma tavla exempelvis, så är chansen inte särskilt stor att de skulle uppfatta samma detaljer. En del av oss ser helheten i saker, andra mer detaljerat och sedan finns det de som har en mer distraherad vision.

Här kommer en trevlig liten lek som avslöjar något om er personlighet. Titta hastigt på den här bilden, hur många hästar ser ni? Antalet hästar ni ser kommer att säga något om eran personlighet.

Notera väl att poängen inte är att du ska anstränga dig för att se så många hästar som möjligt, det är inte en tävling! Registrera bara i sinnet på ett naturligt sätt hur många du instinktivt ser...

Från 1 till 4 hästar

Om du har uppfattat ett mindre antal hästar än antalet fingrar du har på din hand innebär det att du är en väldigt pragmatisk person som föredrar att se saker från en global synvinkel och dra fram en lämplig lösning. Detaljer intresserar dig inte särskilt mycket för du föredrar att se den slutliga effekten i sin helhet.

Antagligen skulle du bli, eller är, en bra projektledare, då du kan förutse och värdera slutresultatet av något utan att nödvändigtvis känna till alla detaljer. Du tycker om att arbeta i grupp och tror inte på individualism, du är självsäker utan att vara egocentrisk. Du känner dig inte oumbärlig och vet att endast genom att göra saker med passion och engagemang kan man uppnå konstanta och hållbara resultat.

Mellan 5 och 10 hästar

Om din hjärna uppfattade mellan 5 och 10 hästar betyder det att du är en person som tar saker på allvar och som anstränger sig för att göra sitt bästa. Ibland kan du ge intrycket av att vara en perfektionist, men du är gengerellt sett bra på att dosera din energi beroende på det målet du vill uppnå.

Det står klart för dig vilka dina mål är och du förlorar dem inte ur sikte även om du inte alltid väljer den raka vägen för att uppnå dem och ibland kan bli lite rörig. Du är effektiv men inte metodisk.

Du har en god dos av självtillit och ibland om saker och ting inte går som du trott så kan det avskräcka dig. Du räddas dock av din energi och uthållighet, du ger inte upp lätt!

 

 

11 hästar eller fler

Om du har sett fler än 10 hästar är du säkerligen en väldigt noggrann person. När du har en uppgift så lyfter du inte på huvudet förrän den är avslutad och detta gör dig väldigt pålitlig. Ibland riskerar du dock att fastna i dina egna mentala processer och slösar för mycket energi även där det inte behövs.

De områden där du trivs bäst är de som kräver mycket tålamod och precision, allt från forskning till administration - inget undgår dig. Det enda du bör vara aktsam på är osäkerheten. Att alltid göra saker noggrant är ofta ett tecken på osäkerhet då man alltid tvivlar på det uppnådda resultatet och alltid försöker göra det mer perfekt. Jobba på dig själv, undvik den risken.. och njut av din underbara gåva och räkna med att man också kan göra fel ibland!

Stämde våran beskrivning in på dig? Låt oss få veta i kommentarsfältet nedan och tipsa era vänner om det här testet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack