Sonen mobbade på skolbussen, så han får honom att springa 1 km i regnet till skolan - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Sonen mobbade på skolbussen, så han…
Vilken sol ger mer värme enligt dig? Här är vad valet avslöjar om din personlighet De elastiska krokarna kan vara användbara i många situationer: Här är några idéer som du kommer att använda

Sonen mobbade på skolbussen, så han får honom att springa 1 km i regnet till skolan

1.881
Advertisement

Problemet med mobbning tas mycket seriöst, särskilt under de senaste åren, där teknik har tillåtit att upptäcka och fastställa missförhållanden som för några år inte gick att upptäcka. Trots att skolan kan spela en aktiv roll för att förebygga och straffa mobbning, har familjen ett stort ansvar: alltför ofta verkar föräldrar visa tecken på extrem tillåtlighet, och för att skydda sina barn mot någon form av anklagelse kommer de att rättfärdiga även de mest opassande beteenden.

För att visa andra familjer hur man egentligen bör reagera, har en pappa vid namn Bryan Thornhill  nyligen publicerade en video som visar det straff han gav sin son.

Pojken, bara 10 år gammal, hade just blivit stoppad att använda skolbussen i tre dagar på grund av en episod av mobbning: det verkar som att han sågs upprepade gånger mobba en skolkamrat. Pappan tog det inte bra.

Under en hel vecka tvingade han sin son att gå till skolan till fots, han följde honom med sin bil på nära håll och spelade in en video som förklarar hans val. Resan från hem till skolan är cirka 1,5 km, och trots de dåliga väderförhållandena stod pappan på sig.

Pappans val visade sig vara rätt: det verkar som att pojkens beteende förbättrades avsevärt under veckan, vilket belönar pappans hårda linje.

Naturligtvis fick han många negativa kommentarer, men Bryan anser dem absolut ointressanta: om det är ett oacceptabelt beteende, är det nödvändigt att vidta åtgärder, precis som våra föräldrar och våra farföräldrar hgjorde med oss.

Hans film släpptes i hopp om att det skulle inspirera andra pappor och mammor och avslutar: "Uppfostra dina barn, var inte deras vänner, var förälder, det är vad ett barn verkligen behöver".

Vad tycker du? Var det ett överdriven straff eller behöver vi fler Bryan-liknande pappor?

Tags: BarnFamilj

Advertisement

Om du gillar detta så kanske du också gillar

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack